Medlemsförmåner

Denna sida är under uppbyggnad. Nedan ser du de medlemsförmåner som finns idag, under kommande månader kommer du att kunna läsa mer om erbjudanden under menyn till vänster. Har du frågor kring medlemsförmåner idag välkomnas du att kontakta Peter Karlsson, verksamhetschef  SBU Kansli, på: peter@batunionen.com
+468 – 545 859 61

BAS
SBU:S medlems- och administrationsregister för båtklubben. Läs mer om systemet här

 

Båtklubbssupporten
Svenska Båtunionen erbjuder support för frågor rörande båtliv, sjösäkerhet och båtmiljö. För att komma i kontakt med oss når du oss lättast på  info@batunionen.com eller 08-545 859 60

 

Båtskolan
Material för barn- och ungdomsverksamhet i jollesegling
Beställ här

 

Coboats
App mot stöld, brand och inbrott i båtklubben.
Bildresultat för coboats

 

Egenkontroll båt
Formulär att fylla i för egenkontroll av din båt. Deltar du i SBU:s egenkontrollprogram får du en mer förmånlig försäkring. Ladda ner här

 

Flaggfabriken Kronan
Tillverkare av flaggor, vimplar och tillhandahåller tillbehör som flaggstänger och dyl. Genom avtalet mellan Flaggfabriken Kronan och Svenska Båtunionen har våra båtklubbar 30% rabatt på flaggor, vimplar och flaggtillbehör via webbshopen.

Bildresultat för flaggfabriken kronan

 

Hamnboken
Praktisk bok till SBU:s medlemmar för hur man bäst utformar och sköter en hamn.
http://batunionen.se/dokument/42895/


 

Hempel
Hempel är en världsledande färgleverantör som är verksam inom segmenten Sjöfart, Industri, Container, Yacht samt Dekorativ. De levererar alla typer av ytbehandlingar, lacker och båtvårdsprodukter för segelbåtar, fritidsbåtar och motorbåtar. Samtliga produkter tillverkas enligt högsta tänkbara standarder och många produkter använder väldigt lite lösningsmedel, på så sätt reduceras produkternas inverkan på den marina miljön.

Till segelbåtsentusiaster erbjuder Hempel ett komplett produktsortiment för all båtvård och måleriarbete, allt från rengöring av skrovet till skydd mot mögel på segel. Hempel erbjuder även ett komplett sortiment ytbeläggningar till båttillverkarna från hållbara ytskikt till avancerade bottenfärger som förbättrar hydrodynamiken, sänker bränsleförbrukningen och reducerar underhållskostnaderna.

Besök  hempelyacht.se  för ytterligare information om produkter och tjänster inom båtfärg.

 

 

 

Ikaros
Hamnutrustning för båtklubben
Bildresultat för ikaros för kommande generationer

 

Internationella Certifikat
Ett intyg vid segling utomlands som Svenska Båtunionen utfärdar till privatpersoner. Mer information hittar du här. 

 

Juridisk Support
Att kontakta när klubbens styrelse behöver juridisk hjälp i sitt styrelsearbete. För juridiska frågor, kontakta info@batunionen.com eller ring oss på 08-545 859 60.

 

Ledkungen
Energisnåla ledlampor till båten Se sortimentet här

Bildresultat för ledkungen logo

 

Marinarmatur
Titta på belysning för båten här

Bildresultat för marinarmatur logo

 

Kameraövervakning för båtklubbar

Båtklubbar som ligger på egna eller inhägnade områden har genom lagändringar under året fått mycket lättare att få tillstånd för kameraövervakning. Svenska Båtunionen har ett centralt inköpsavtal med Secits för support och rabatt vid inköp av kamerautrustning och tillhörande tjänster.

Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsys med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm och stabil övervakad drift.

Företaget kombinerar rötterna i IT-branschen med lång erfarenhet från säkerhetssektorn för att vara den partner som håller ett extra öga för er trygghet.

Secits är certifierade av alla ledande leverantörer inom kameraövervakning Milestone, Bosch, Mirasys, Sony, Axis,  etc. Secits är ett helt fristående bolag vilket innebär att de kan erbjuda de produkter som  är mest lämpliga och mest intressanta för er.

http://www.secits.se

Bildresultat för secits logo

 

Securmark
Stöldmärkning av motorer i båtklubben
https://www.securmark.se/

Bildresultat för securmark logo

 

Poly Produkter AB
Poly-Produkter grundades år 1967 och var vid starten en uppstickare inom tågvirkesbranschen, och har utvecklats till att idag vara Skandinaviens ledande tågvirkesleverantör/tillverkare. År 1979 flyttades den första maskinen för egenproduktion av tågvirke in i deras lokaler, vilket också blev startskottet för det egna marina varumärke PolyRopes. Poly-Produkters olika affärsområden samlas in under den välkända Knopen, då som nu.

Tack vare gedigen kunskap om olika fibers egenskaper kan Poly-produkter skapa innovativa produkter som tillgodoser kundernas höga krav. Produkterna tillverkas så att de både ska hålla i längden och möta kundernas önskemål och förväntningar. Poly-Produkter optimerar sina produkter för att möta de krav som tågvirket skall utsättas för. De utvecklar fiberprodukter för kommande generationers högre krav.

Läs mer om deras aktuella erbjudande här.

Bildresultat för polyropes

 

Shore Safety
Utrustning för vattenlivräddning
http://www.shoresafety.se/

Bildresultat för shore safety logo

 

Staples
Förbrukningsmaterial till båtklubben. Se sortimentet här.

Relaterad bild

 

Svenska Sjö
Båtklubbsförsäkringar
https://svenskasjo.se/

Bildresultat för svenska sjö logo

 

Tidningen Båtliv
Europas största båttidning och medlemstidning för SBU
http://www.batliv.se/

Bildresultat för båtliv logo

 

Würth
Würth erbjuder förbrukningsmaterial och produkter till företag och nu även till Svenska Båtunionens medlemsklubbar. Medlemmar i SBU erbjuds nu produkter genom e-handel och butikshandel. Würths sortiment består av fästmaterial, handverktyg, hushållsartiklar och hygien, maskiner, tejp, kemi och mycket mycket mer.

Bli kund hos Würth genom att registrera din båtklubb eller förening på deras hemsida wurth.se eller ringa deras kundtjänst på 019-35 10 30. På wurth.se får ni tillgång till över 35 000 artiklar.

Här hittar du en lathund om medlemskapet, tillvägagångssätt för registering etc.

Här hittar du mer information om Würth och deras erbjudande.

 

 

 

 


Yatchsafe
För att undvika stöld, inbrott och sabotage i båtklubbarnas båtar erbjuder YachtSafe ett smart och användarvänligt GPS-larm & övervakningssystem.

  • Ingjutet och inkapslat GPS-larm som är både stöt- och vattentåligt
  • Utvecklas i Sverige och tillverkas i Skandinavien
  • 9 stycken tillbehör varav 8 stycken trådlösa
  • Allt styrs och övervakas enkelt via en mobilapp
  • Ger sänkt försäkringspremie hos de flesta svenska försäkringsbolagen
  • Cirka 120 återförsäljare i Sverige och representation i Norge, Danmark m fl länder

Utbud och mer information hittar du på: GPSlarm.se

VETEL AB och YachtSafe
Första generation av YachtSafes GPS Spårsändare lanserades redan 2007. Drygt 10 år senare är de inne på den tredje generationen av larmet. Under 2019 så kommer YachtSafe att lansera flera spännande produktnyheter. Grundtanken är dock densamma sedan starten: att en larmägare via app i mobilen på ett enkelt och överskådligt sätt ska kunna hålla full koll på sin båt, vattenskoter eller annat fordon.

Klicka här för att ta del av aktuella erbjudanden.

Bildresultat för yachtsafe