Adressändring

Har du som båtklubbsmedlem adressändrat nyligen?

Då vänder du dig till din båtklubb. Varje båtklubb har ett eget medlemsregister, och i många fall en registeransvarig, som ansvarar för att uppgifterna i registret ska vara korrekta och uppdaterade.

Info för båtklubbsfunktionärer och båtförbund

Svenska Båtunionen uppmanar alla båtklubbar att ha en registeransvarig i klubben alternativt i förbunden. På så sätt kan medlemmar enkelt och smidigt ha en ansvarig att vända sig till när någon exempelvis flyttat eller avlidit.

Vi på Svenska Båtunionens kansli uppmanar också båtklubbsstyrelser och förbundsstyrelser att uppdatera sitt register senast två veckor innan varje nytt nummer av Båtliv så att tidningarna skickas till rätt adresser. På så sätt får vi mer nöjda båtklubbsmedlemmar och mindre administration både för SBU kansli och för de berörda klubbarna.

Info för alla SBU-anslutna

Tänk på att även mailadresser bör uppdateras, då kan du som båtklubbsmedlem ta del av Båtlivs nyhetsbrev och alla funktionärer i båtklubbar får även ett nyhetsbrev med matnyttig information från Svenska Båtunionen.
Här finns information, tips om registerhantering och utgivningsplan för Båtliv.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Jag förstår