Tidningen Båtliv

Tidningen Båtliv

Tidningen Båtliv är Svenska Båtunionens medlemstidning, officiella organ, och Europas största båttidning! Båtliv kommer ut sex gånger om året till alla med medlemskap i en båtklubb som är ansluten till Svenska Båtunionen.

Tidningen har fokus på artiklar kring båtlivet, båtpolitik, debatt samt sjösäkerhet. Båtliv har även ett omfattande flöde av spännande båtnyheter, recensioner och reportage kring båtlivet, främst inom Skandinavien. Varje nummer innehåller också inslag kring föreningslivet i en Båtklubb  där du som medlem kan vara med och påverka innehållet.

Medlemmar i båtklubb som är ansluten till Svenska Båtunionen får tidningen Båtliv utan kostnad. Ett ex per hushåll ingår i medlemsavgiften som båtklubben betalar till sitt regionala Båtförbund. Värdet är 360,- kronor /medlem och år.

Prenumerera på Båtlivs nyhetsbrev


Genom att klicka på prenumerera godkänner du att Båtliv använder din e-postadress för att skicka ut nyhetsbrev.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Jag förstår