Bli medlem hos oss

Vill du att din båtklubb ska bli medlem i Svenska Båtunionen?

Det är ett klokt beslut som kommer att bespara din båtklubb både tid och pengar samtidigt som du blir inbjuden till evenemang, utbildningar och seminarier som är både roliga och nyttiga för klubben.

Genom din båtklubbs medlemsskap i Svenska Båtunionen kan du ta del av både rikstäckande och lokala förmåner samt få support vid frågor kring båtklubbsarbete. Du har också en rad medlemsförmåner som ansluten båtklubb hos SBU. Läs mer här om vår medlemsförmåner.

Organisationen inom SBU är uttänkt för att båtklubbar ska kunna få hjälp både i frågor som rör klubbarbete i hela landet eller av lokal karaktär. Därför kommer din båtklubbs närmsta kontakt att vara ett av SBU:S anslutna båtförbund som i sin tur har kontinuerlig kontakt med Svenska Båtunionens styrelse och kansli. Läs mer om vår organisation här

Så här gör du för att bli medlem

  1. Hitta det av SBU:s båtförbund som omfattar det område där din båtklubb ligger. Här kan du se vilka förbunden är
  2. Kontakta ditt förbund och säg att du önskar bli medlem i Svenska Båtunionen.
  3. Ditt förbund kommer att instruera dig i vad medlemsavgiften är per båtklubbsmedlem i just ditt förbund samt hur du går tillväga för att ansöka.
  4. Rikstäckande medlemsnytta du får i och med ditt medlemskap. När du betalat in är du välkommen att ringa oss på båtklubbssupporten på: 08-545 859 60 när problem uppstår eller du behöver råd.

Välkommen som medlem i Svenska Båtunionen!