Utbildningsmaterial för ungdomsverksamhet

Ungdomsverksamheten i våra båtklubbar utgör en viktig framgångsfaktor för att båtlivet i Sverige ska fortsätta att utvecklas positivt. Ungdomar som tidigt blir engagerade växer ofta upp och fortsätter att vara engagerade inom båtlivet. Samma sak gäller för föreningslivet, unga som tidigt kommer in i föreningsverksamhet blir ofta verksamheten trogen genom livet. Kort sagt är det viktigt att värva och utbilda våra ungdomar i båtlivet, men också att få dem engagerade som funktionärer i våra klubbar! Den här handboken är framtagen som stöd och inspiration för den som vill ordna ungdomsverksamhet i båtklubben.

Här nedan kan du ladda ner Svenska Båtunionens utbildningsmaterial för ungdomsverksamhet. Har du svårt att ladda ner filerna, då de är ganska stora, och göra fina utskrifter kan du kontakta oss på Svenska Båtunionens kansli så kan vi skriva ut det material ni behöver och skicka till klubben.

Handboken Ungdomsverksamhet och utbildningsböckerna Båtföraren, Jolleseglaren 1 och Jolleseglaren 2,  pris 25 kronor/bok inkl porto.

Instruktörshandledning Båtföraren, Jolleseglaren 1 och Jolleseglaren 2,  pris 15 kronor/handledning inkl porto.

 

 

Barn med flytväst

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Jag förstår