Yachtsafe

Upplev tryggheten med ett GPS-larm från YachtSafe och redKnows! Spårning, möjlighet till systemlarm, ström- och temperaturövervakning – direkt i telefonen. Under juni månad 2020 får du 20% rabatt på alla våra larm och tillbehör när du handlar i vår webshop på www.yachtsafe.se . Kampanjkod BATLIV2020

Yachstafe erbjudande

Erbjudande vid köp på yachtsafe.se

Under juni 2020 erbjuds Båtunionens medlemmar 20% rabatt vid köp av YachtSafe GPS Spårsändare & Systemlarm och/eller vid köp av våra larmtillbehör för utökat skalskydd. Rabatten gäller vid köp på yachtsafe.se. Klicka i Kassan på Kampanjkod och skriv in BATLIV2020 så aktiveras rabatten.

För att undvika stöld, inbrott och sabotage i båtklubbarnas båtar erbjuder YachtSafe ett smart och användarvänligt GPS-larm & övervakningssystem. Första generation av YachtSafes GPS Spårsändare lanserades redan 2007. Drygt 10 år senare är vi inne på den tredje generationen av larmet. Under 2019 så kommer YachtSafe att lansera flera spännande produktnyheter. Grundtanken är dock densamma sedan starten: att en larmägare via app i mobilen på ett enkelt och överskådligt sätt ska kunna hålla full koll på sin båt, vattenskoter eller annat fordon.

Ingjutet och inkapslat GPS-larm som är både stöt- och vattentåligt
Utvecklas i Sverige och tillverkas i Skandinavien
9 stycken tillbehör varav 8 stycken trådlösa
Allt styrs och övervakas enkelt via en mobilapp
Ger sänkt försäkringspremie hos de flesta svenska försäkringsbolagen
Cirka 120 återförsäljare i Sverige och representation i Norge, Danmark m.fl. länder
För att ta del av hela utbudet samt det förmånliga erbjudande för Svenska Båtunionens båtklubbar, besök: yachtsafe.se.


Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Jag förstår