Shore Safety

Utrustning för vattenlivräddning, förmånliga prislistor för SBUs klubbar. Aktuellt erbjudande: t.o.m. 2020/03/31 lämnar vi ytterligare rabatt – utöver den generösa SBU-rabatten – på hela vårt sortiment!

Shore Safety erbjuder SBU-anslutna båtförbund och -klubbar kraftigt rabatterade priser på livräddningsutrustning och tjänster kring vattensäkerhet.
Vi utvecklar, tillverkar, levererar och installerar livräddningsutrustning med högsta funktionalitet och kvalitet till kunder i Norden och övriga världen sedan 1972.
Bland våra produkter finns livräddningsstationer och -poster, livflottar, fasta lejdare, portabla stegar, livbojar, livräddnings- och båtshakar, skyltar, reflexer, reservdelar m.m.
Vi erbjuder även rådgivning, inspektion/risksyn, egenkontroll, service och utbildning inom vattensäkerhet.
Våra produkter uppfyller kraven i Lagen om skydd mot olyckor, Statens Räddningsverks råd om livräddningsutrustning, Arbetsmiljöverkets föreskrifter om hamnarbete, MSBs riktlinjer och rekommendationer, RGS råd till gäst- och klubbhamnar samt SLS råd om säkerhet vid vatten.
Shore Safety är stolt sponsor av årets båtklubb sedan 2017.
Läs mer om Shore Safety Produkter här.
Mejla till info@shoresafety.se eller ring 031-68 15 01 för mer information och aktuell prislista.

Aktuellt erbjudande: Under hela Q1 2020 (t.o.m. 2020/03/31) lämnar vi ytterligare rabatt – utöver den generösa SBU-rabatten – på hela vårt sortiment!
Passa på att inventera utrustningen i er hamn, och beställ det ni behöver innan sista mars, så sparar ni både pengar och har grejerna på plats innan vårsäsongen drar igång på allvar!

Kontakt

mail: info@shoresafety.se
telefon: 031-68 15 01
webb: shoresafety.se


Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Jag förstår