Secits

Secits är ett säkerhetsföretag som erbjuder skräddarsydda lösningar av uppkopplade kameror, varularm och stabil övervakad drift.

Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsys med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm och stabil övervakad drift.

Båtklubbar som ligger på egna eller inhägnade områden har genom lagändringar under året fått mycket lättare att få tillstånd för kameraövervakning. Svenska Båtunionen har ett centralt inköpsavtal med Secits för support och rabatt vid inköp av kamerautrustning och tillhörande tjänster.

Företaget kombinerar rötterna i IT-branschen med lång erfarenhet från säkerhetssektorn för att vara den partner som håller ett extra öga för er trygghet.

Secits är certifierade av alla ledande leverantörer inom kameraövervakning Milestone, Bosch, Mirasys, Sony, Axis,  etc. Secits är ett helt fristående bolag vilket innebär att de kan erbjuda de produkter som  är mest lämpliga och mest intressanta för er.

Secits.se


Vi använder cookies

För att ge dig en bättre upplevelse använder vi cookies. Du avgör själv vilka som får användas.