Medlemsförmåner

 • Folkspel

  Coronabonus: nu 200kr extra/prenumeration till båtklubben. Svenska Båtunionen är medlem i Folkspel. Genom att sälja lotter tjänar ni pengar åt båtklubben samt stöttar svensk ungdomsidrott och livsviktig forskning. Har ni några frågor eller vill ni beställa fler lotter, tveka inte att höra av er! Tel 0771-440 440 eller kontaktformulär på folkspel.se.

 • Hjärtstartare

  Hjärtstartare

  Erbjudande om hjärtstartare till båtklubben. SBU har tillsammans med Svenska Sjö och Livräddarna i Waxholm tagit fram ett mycket förmånligt erbjudande gällande hjärtstare. Erbjudandet omfattar två olika modeller: Philips HS1 som är gjord för förvaring inomhus i torra miljöer och Philips FRx som klarar tuffare miljöer och som finns ombord  på bland annat Kustbevakningens och Sjöpolisens båtar.

 • Nordic Choice Hotels

  Medlemmar i båtklubbar och båtförbund i Svenska Båtunionen bokar till bästa pris genom Nordic Chioce Hotels föreningsavtal.

 • Svenska Sjö

  Förmånlig försäkring för din båtklubb och din båt. Kolla alltid med Svenska Sjö först!

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Jag förstår