Shore safety

Shore Safety AB har fått nöjet att skriva avtal med Svenska Båtunionen om rabatterade priser på utrustning för vattenlivräddning. Avtalet och prislistorna gäller för Svenska Båtunionen, dess båtförbund och båtklubbar. Shore Safety AB säljer Livräddningsposter till kaj och brygga, komponenter som stegar, hakar, livboj, stolpe och alla beslag går även att köpa separat. Stegar för kaj och brygga har vi också, välj kätting, fasta, fällbara eller till Y-bommar. Produkterna har hög kvalité och funktionalitet, vilket ger ett mervärde för säkerheten. Vi säljer också reservdelar till alla våra produkter med samma höga kvalité. Läs mer om Shore Safety Produkter

Välkommen att höra av er till oss så skickar vi mer information och prislista. Maila er kontaktuppgift till info@shoresafety.se eller ring 031-68 15 01. Shore Safety AB:s livräddningsutrustning uppfyller kraven från Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap (MSB). Vilken livräddningsutrustning som krävs för er hamn kan vi naturligtvis också hjälpa er med. Det är särskilt viktigt att all Livräddningsutrustning underhålls och löpande testas. Så man är säker på att utrustningen alltid är funktionsduglig. Om dessa rutiner inte genomförs kan utrustningen visa sig ge en falsk trygghet. Med Shore Safety AB:s tjänst Vattensäkrat utför vi risksyn med dokumentation av anläggningar vid vatten.

Aktuellt erbjudande: Sveriges mest köpta livräddningshake (röd) samt proffsredskapet båtshake (blå) har från år 2019 pulverlackerade rör. Plasten som tidigare omslutit rören har tagits bort till respektive hake. Bra både för miljön och färgbeständigheten! Vi kommer att erbjuda den nya livräddningshaken till introduktionspris i början av 2019. Vill du beställa, och få faktura, redan nu för leverans i början av nästa år får du såklart samma pris.
Beställ livräddningshakar (till introduktionspris) eller båtshakar genom att maila tillorder@shoresafety.se eller ring oss på 031-68 15 01 för mer information.

Shore Safety AB är också stolt sponsor av årets båtklubb 2017.
Besök Shore Safety’s hemsida här.