fbpx

Shore safety

Shore Safety AB erbjuder rabatterade priser på utrustning för vattenlivräddning till SBU-anslutna båtförbund och båtklubbar.

Shore Safety AB säljer Livräddningsposter till kaj och brygga, komponenter som stegar, hakar, livboj, stolpe samt stegar för kaj och brygga. Produkterna har hög kvalité och funktionalitet, vilket ger ett mervärde för säkerheten. Läs mer om Shore Safety Produkter

Maila er kontaktuppgift till info@shoresafety.se eller ring 031-68 15 01 för mer information och prislista.

Shore Safety AB:s livräddningsutrustning uppfyller kraven från Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap (MSB). Shore Safety AB erbjuder hjälp med vilken livräddningsutrustning som krävs för er hamn. Det är viktigt att all Livräddningsutrustning underhålls och löpande testas för att säkerställa att utrustningen alltid är funktionsduglig. Om dessa rutiner inte genomförs kan utrustningen visa sig ge en falsk trygghet. Med Shore Safety AB:s tjänst Vattensäkrat utför vi risksyn med dokumentation av anläggningar vid vatten.

Aktuellt erbjudande: Sveriges mest köpta livräddningshake (röd) samt proffsredskapet båtshake (blå) har från år 2019 pulverlackerade rör. Plasten som tidigare omslutit rören har tagits bort till respektive hake. Bra både för miljön och färgbeständigheten! Vi kommer att erbjuda den nya livräddningshaken till introduktionspris i början av 2019. Vill du beställa, och få faktura, redan nu för leverans i början av nästa år får du såklart samma pris.

Beställ livräddningshakar (till introduktionspris) eller båtshakar genom att maila till order@shoresafety.se eller ring oss på 031-68 15 01 för mer information.

Shore Safety AB är också stolt sponsor av årets båtklubb sedan 2017.
Besök Shore Safety’s hemsida här.