Båtklubbarnas Dag 2017

Startdatum: 20170826

Välkommen att delta i båtparaden på Båtklubbarnas Dag 2017...

Kom med SMBF den 26 Augusti i årets stora Båtparad

Den 26 Augusti är det återigen dags för årets omgång av Båtklubbarnas Dag! Många klubbar öppnar sina Båtklubbar för allmänheten och visar upp klubbens verksamhet och historia och klockan 15 avgår årets stora Båtparad från Stadshuset,(15.15 från Årstaviken). Paraden går sedan i Karlbergskanalen och vidare runt Kungsholmen och Essingeöarna och avslutas i Riddarfjärden där man cirkulerar och ser en uppvisning från sjöräddningen samt Addwater som åker runt på vattenstrålar!

Alla är välkomna att vara med i Paraden som som mest har bestått av 300 båtar. Stor Båt som liten Båt, Segelbåt som Motorbåt. I år har vi återupptagit tävlingen bästa utklädnad där priset är 1000 kronor i presentkort på restaurang Loopen! Vi har även ett pris för bästa Flytvästbild på 500 kronor. Sprid gärna denna information i era klubbar. Surfa gärna in på vår facebooksida ”Båtklubbarnas Dag eller på vår hemsida för uppdateringar!

Vill ni ha öppet Hus på Båtklubben?

Tveka inte att höra av er till SMBF på kansli@smbf.org eller på 08-6691200 så har de material som ni kan använda under dagen med bland annat Banderoller och foldrar!

Så kom och var med och har roligt på årets roligaste Båtevenemang!

/Saltsjön-Mälarens Båtförbund

 

batklubbarans dag