Båtlivspodden avsnitt 4, Gotland Runt!

2022-06-03
Nytt avsnitt av Båtlivspodden ute nu – Gotland Runt, eldrift och eco-driving är några av ämnena.

Det drar ihop sig till ostkustens kanske största seglingshappening – Gotland Runt, som i år dessutom är VM. I det fjärde avsnittet av Båtlivspodden får vi träffa Kristina Wiktander Broman som är seglingsledare för detta seglingskalas och Emil Forsgren, en av Sveriges vassaste fördäckare som har vunnit Gotland Runt två gånger. De delar med sig av erfarenheter, klokskap och ger sina bästa tips inför tävlingen och vad man absolut inte ska lämna kvar på bryggan.

I nyhetssvepet diskuterar vi eldrift och Hallberg-Rassys nya flaggskepp. Lars-Åke pratar om Eco-Driving och Hanna tipsar om en ny dokumnetärserie om legendaren Pelle Petterson.

Här är länken till podden: https://pod.batliv.se/

Programledare: Hanna Hellberg

Bisittare: Lars-Åke Redéen

Gäst: Kristina Wiktander Broman, Emil Forsgren

Producent/Ljud: Tina Jacobsson

Båtlivspodden är ett initiativ från tidningen Båtliv, Svenska Sjö Båtförsäkringar och Svenska Båtunionen. Båtlivspodden hittar du också på Instagram, följ oss där för uppdateringar och senaste nytt!

Här är länken till podden: https://pod.batliv.se/

Båtlivspodden går även att lyssna på här: https://podcasts.apple.com/se/podcast/b%C3%A5tlivspodden/id1623137707


Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Jag förstår