Vill du bli en av våra Båtmiljöcocher?

Publicerad: 2019-01-09

Brinner du för båtmiljöfrågor och vill sprida din låga till fler? Bli båtmiljöcoach hos oss på Svenska Båtunionen.

 Vad gör en båtmiljöcoach?

Svenska Båtunionen satsar vidare med att bygga upp vårt lag av båtmiljöcoacher som kan besöka båtklubbar och förbund och utbilda våra medlemmar i båtmiljöfrågor.

Du kommer att bli ett av Svenska Båtunionens ansikten utåt mot förbund, klubbar, organisationer och myndigheter i båtmiljöfrågor.

Vårt mål är att laget ska bestå av 15-20 miljöcoacher som är spridda över hela landet och som tycker det är roligt och givande att få åka ut och hålla miljöutbildningar för båtklubbarna i sitt närområde.

Vem passar som båtmiljöcoach?

För att tycka om uppdraget som båtmiljöcoach tror vi att du är bra på att stå inför människor och prata på ett sätt som gör att de lyssnar. Du har ett stort intresse för miljöfrågor, men behöver inte vara proffs. Vi kommer se till att du får både utbildning och bra kursmaterial inför uppdraget.

När sker utbildningarna?

Under våren genomför vi en tvådagarsutbildning för blivande miljöcoacher. Efter att du gått utbildningen och hållit två kurser i några av Svenska Båtunionens båtklubbar kommer du få titeln ”Båtmiljöcoach”.

Om ersättning och arvode

Uppdraget för Svenska Båtunionen kommer inte att vara avlönat, men belönat. Du kommer få komma på intressanta utbildningar och konferenser, delta i möten med andra organisationer och myndigheter och vara med och påverka båtmiljöfrågan på riktigt. Samtliga utbildningar är kostnadsfria för dig och du kommer att få ersättning för dina kostnader för uppdraget, men det kommer inte att utgå arvode.

Känns detta spännande och intressant? Skicka då ett mail och berätat om dig själv til verksamhetschef Peter Karlsson: peter@batunionen.se

Har du frågor eller undrar något kontakta Peter Karlsson:

peter@batunionen.com

08-54585961