Missa inte Stora Båtklubbsdagen Väst 1 februari!

Publicerad: 2019-12-12

Stora Båtklubbsdagen Väst fyller 5 år

Välkommen, här anmäler du dig!

För femte gången hälsar vi alla våra båtklubbshjältar välkomna till Stora Båtklubbsdagen Väst 1 februari på Båtmässan i Göteborg. Senaste gången deltog mer än 140 båtklubbs-
funktionärer i vår stora inspirations- och kompetensutvecklingsdag. Kom och få inspiration, lär dig mer och träffa andra engagerade båtklubbsmänniskor. Årets tema är Medlemsnytta och fokuserar på frågor kopplade till medlemskapet. Stora Båtklubbsdagen Ost arrangeras på Allt för sjön i Älvsjö den 7 mars. Inbjudan och anmälan kommer att skickas ut tisdagen 4 februari.

Fira Årets Båtklubb

Stora Båtklubbsdagen Västs grand finale sker med utdelning av priset för Årets Båtklubb 2019 som den här gången firar 10-årsjubileum med ett extra stort prisbord. Efter att prisutdelningen finns det möjlighet att träffa föreläsare, deltagare och funktionärer i Båtmässans Beach Club.

Upplägget

Du väljer själv hur du vill lägga upp din Stora Båtklubbsdag och vilka föredrag du vill gå på. Deltagaravgiften för Stora Båtklubbsdagen är 295 kr/person och inkluderar föredrag, lunch och inträde till Båtmässan. Vid gruppanmälan är deltagaravgiften 200 kr för var tionde deltagare.

Sista anmälningsdag är måndag 27 januari.

Anmälan och program (extern sida).

Läs programmet som PDF här.