Påminnelse om Svenska Sjö båtklubbsförsäkring

Publicerad: 2018-11-09

Ni äger Svenska Sjö och Svenska Sjö försäkrar er verksamhet. Premien betalas genom ert medlemskap i SBU. Vi vet att många klubbar inte har koll på detta och betalar premier till andra bolag i onödan. Vi vet också att många klubbar inte har riktig koll på vad de olika försäkringarna täcker och inte täcker.

Vi kan råda bot på det och i många fall spara pengar åt klubben genom att komma och informera. Det är förstås helt gratis. Vi kommer gärna på ert medlemsmöte. Vi informerar också om att klubben får pengar för varje medlem som tecknar en båtförsäkring i Svenska Sjö och att klubben får ersättning för marknadsföring.

Vill ni att vi kommer och berättar? Maila datum och plats till info@svenskasjo.se. Vill ni bara stämma av att ni inte är dubbelförsäkrade kan ni bara maila försäkringsbrev så svarar vi per mail.

Försäkring av klubbens båtar

Tänk på att de minst behöver ha ansvarsförsäkring. Vi erbjuder båtförsäkringar med omfattande innehåll även för klubbens egna båtar med flera olika självriskalternativ. Extra förmånligt vid fler- båtsavtal. Alla båtarna blir samlade på ett försäkringsbrev. Enkelt att administrera och förmånliga premier. 100 kr i ersättning till klubben för varje nytecknad båt.

Kontakta oss för offert på 010-490 49 00.

Tjäna pengar till din klubb

Ni har väl inte missat att vi ersätter er med upp till 4 000 kr/år för banners och annonser? Dessutom tjänar ni 100 kr för varje nytecknad båtförsäkring som medlem gör hos oss. Gäller även nytecknade klubbåtar. För 2017 betalade vi knappa miljonen till landets klubbar och kretsar. Har ni vår banner på er hemsida ökar chansen att medlemmarna testar oss och tecknar de försäkring får ni betalt! Enkla pengar att tjäna och nöjda medlemmar (kunder i Svenska Sjö anger en mycket hög nöjdhet, inte minst vid skada).

Mer information hittar ni på www.svenskasjo.se/for-batklubbar.

Hälsningar,

Vi på Svenska Sjö