Folkspel

Coronabonus: nu 200kr extra/prenumeration till båtklubben. Svenska Båtunionen är medlem i Folkspel. Genom att sälja lotter tjänar ni pengar åt båtklubben samt stöttar svensk ungdomsidrott och livsviktig forskning. Har ni några frågor eller vill ni beställa fler lotter, tveka inte att höra av er! Tel 0771-440 440 eller kontaktformulär på folkspel.se.

Vi är föreningslivets eget spelbolag

Folkspels syfte, ändamål och tro är att alla människor oavsett bakgrund eller förutsättningar har rätt att må bra och vara en del av ett positivt sammanhang där man blir uppskattad, känner gemenskap och blir respekterad för den man är. Svenskt föreningsliv främjar hälsan, integrationen och respekten för andra. Svenskt föreningsliv gör Sverige bättre för alla.

Kontakta Folkspel för att beställa lotter och för mer information.

Tel 0771-440 440

Prenumerationskampanj till stöd för föreningen

Vi har en mycket märklig situation i Sverige just nu utifrån Coronaviruset (Covid19).
Detta är en situation som först och främst drabbar människor, men den drabbar också ekonomin i svenskt föreningsliv på ett sätt som inte någon förening var beredd på.

Vi på Folkspel är medvetna om att detta kanske även drabbat er förening och därför har vi tagit fram ett kampanjerbjudande för prenumeration som, utöver ordinarie prenumerationsbehållning* via våra produkter, kan ge ett extra tillskott. Prenumerationskampanjen innebär att varje ny prenumeration ger en extra bonus på 200 kronor, en summa som tillfaller den förening som den tecknande väljer.

*Ordinarie behållning på prenumerationslotter:
Sverigelotten – 6 kronor per prenumerationslott
Bingolotto – 13 kronor per prenumerationslott

Kampanjerna hittar ni här:
Kampanj Sverigelotten

Kampanj Bingolotto

På knappen nedan finns ett förslag på underlag/text som ni kan skicka ut till era medlemmar.
Vi på Folkspel hoppas att denna prenumerationskampanj kan bidra till de intäkter ni i föreningen så väl behöver. Är er förening inte kund hos Folkspel idag, eller om ni har övriga frågor och funderingar, så är ni välkomna att vända er till vårt Kundcenter på tel. 0771–440 440 så hjälper vi er gärna.

Ladda ned informationsblad till båtklubbsmedlemmar här.

Folkspel.se, Facebook, Instagram, Twitter

 


Vi använder cookies

För att ge dig en bättre upplevelse använder vi cookies. Du avgör själv vilka som får användas.