Årsrapport i BAS

Årsrapportering i medlemssystemet BAS innebär att vi inventerar Sveriges båtliv avseende antal anslutna båtklubbar och antal medlemmar i dessa klubbar. Dessa tal förändras ständigt och därför har vi bestämt att det är 1 februari som är avläsningsdatum.

Då räknas alla medlemmar i medlemssystemet BAS automatiskt.

Den BAS-ansvariga i båtklubben ska bekräfta/justera medlemstalen under januari månad. 31 januari är sista dagen för klubben att korrigera sitt medlemsantal, därefter låses medlemstalen och det är dessa som kommer att ligga till grund för er medlemsavgift till båtförbundet.

Medlemsredovisningen sker i BAS (Båtunionens AdministrationsSystem). Du når BAS via internet på adressen https://bas.batunionen.se, därifrån loggar du in. Om du glömt användarnamn och/eller lösenordet kan du skaffa nytt i inloggningsdialogen.

Om du inte har något användarkonto ännu kontaktar du ditt regionala båtförbund för att komma igång.

Det finns en film på Youtube med instruktioner för hur du gör årsrapporteringen. Filmen är ett år gammal men gäller fortfarande. Det enda som förändrats är inloggningen där du numer måste verifiera med antingen BankID eller engångskod via SMS.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Jag förstår