Nytt erbjudande från AB Poly-Produkter

Publicerad: 2018-03-02

Just nu har vi 20% rabatt på flytvästen MIST för Svenska Båtunionens båtklubbar och deras medlemmar.  Använd rabattkoden BÅTUN18 på kassasidan för att erhålla rabatten. Gäller t.om. 31/10

Läs mer om produkten här:
http://shop.poly.se/sv/MENY/BATLIV/Flytvastar-_-Klader/Flytklader/Flytvast-Regatta-MIST?id=470134&Dim=08

 

Om Poly
Poly-Produkter grundades år 1967 och var vid starten en uppstickare inom tågvirkesbranschen, och har utvecklats till att idag vara Skandinaviens ledande tågvirkesleverantör/tillverkare. År 1979 flyttades den första maskinen för egenproduktion av tågvirke in i våra lokaler, vilket också blev startskottet för vårt marina varumärke PolyRopes. Poly-Produkters olika affärsområden samlas in under den välkända Knopen, då som nu.

Tack vare gedigen kunskap om olika fibers egenskaper kan vi skapa innovativa produkter som tillgodoser våra kunders höga krav. Vi tillverkar våra produkter så att det ska hålla i längden, möta kundens önskemål och förvätningar. På Poly-Produkter optimerar vi våra produkter för att möta de krav som tågvirket skall utsättas för. Vi utvecklar fiberprodukter för kommande generationers högre krav.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter