Bli medlem hos oss

Vill du att din båtklubb ska bli medlem i ett regionalt förbund inom Svenska Båtunionen?

Ett medlemsskap i Svenska båtunionens regionala förbund ger många fördelar för er som båtklubb. Ni får ta del av lokala såväl som rikstäckande förmåner, få support kring båtklubbsarbete, delta i utbildningar, evenemang och seminarier samt utnyttja medlemsförmåner.

Så här gör ni för att bli medlemmar

  1. Hitta det av SBU:s båtförbund som omfattar det område där din båtklubb ligger. Här kan du se vilka förbunden som finns.
  2. Kontakta ditt förbund och säg att du önskar bli medlem i Svenska Båtunionen.
  3. Ditt förbund kommer att instruera dig i vad medlemsavgiften är per båtklubbsmedlem i just ditt förbund samt hur du går tillväga för att ansöka.
  4. Rikstäckande medlemsnytta du får i och med ditt medlemskap. När inbetalningen skett är ni mer än välkomna att höra av er till båtklubbssupporten på: 08-545 859 60 vid rådgivning av olika slag.

 

Som medlem i organisationen kommer båtklubbens främsta kontakt ske det båtförbund  som klubben tillhör. Båtförbunden samordnar det regionala båtlivet, fungerar som remissinstans på kommun- och länsnivå och är medlemsklubbarnas kontakt om de behöver stöd i sin verksamhet. Information om organisationsstrukturen inom Svenska Båtunionen hittar du under fliken ”om oss”.