Extra Båtriksdag 23 september

2020-08-26
Unionsstyrelsen har kallat medlemsförbunden till Extra Båtriksdag 23 september kl 19-21. Den extra båtriksdagen hålls digitalt i mötesverktyget Zoom.

Delegater till Extra Båtriksdagen behöver registrera sig via länk i kallelsen. Under perioden 31 augusti till 15 september håller kansliet flera utbildningar i det digitala mötesverktyget Zoom, så att alla delegater ska kunna känna sig trygga i att använda det och delta på lika villkor i den Extra Båtriksdagen.

Beslutspunkter på Extra Båtriksdagen 23 september 2020 behandlar endast tidpunkt och form för Båtriksdag 2020, Unionsråd 2020 samt Båtriksdag 2021.

Läs allt om Extra Båtriksdag 23 september 2020 här.

Plan och länkar för utbildningarna hittar du här, se även kalendariet på båtunionen.se.

Torsdagen den 17 september kl 15 hålls en digital “Övningsbåtriksdag” i mötesverktyget Zoom för anmälda delegater. Anmälan är obligatorisk även till denna och sker här.


Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Jag förstår