Träffa oss på Allt för sjön 2023!

2023-03-07
Äntligen är det dags att återigen kunna besöka Allt för sjön på Stockholmsmässan och Svenska Båtunionen finns på plats i monter A06:21. I år är mässan förlagd till två helger 9 - 12 mars och 16 - 19 mars.

Den 9:e mars, när båtmässan Allt för sjön slår upp portarna i Älvsjö, är Svenska Båtunionen på plats för att möta dig och berätta om vår verksamhet.

Svenska Båtunionen hittar du i monter A 06:21 och våra olika kommittéer finns representerade olika mässdagar.

9 – 10 mars Redaktionskommittén

11 – 12 mars Barn- och Ungdomskommittén

16 – 17 mars Miljökommittén

18 – 19 mars Sjösäkerhetskommittén

Fredagen den 10 mars kl. 13:00 delas priset Årets unga hjälte ut i International Färgs monter B03:26

Dessutom står vi som värd för två temadagar i mässans scenprogram.

Lördagen den 11 mars är det Båtlivsdagen på Marina scenen. På scen står bland annat SBU:s ordförande Christer Eriksson, det blir liveinspelning av Båtlivspodden med Båtlivs chefredaktör Lars-Åke Redéen samt utdelning av Svenska Båtunionens Miljöpris 2023. Missa inte det! 

Torsdagen den 16 mars är det tema Båtmiljö på Marina scenen där hållbart båtliv kommer att diskuteras, bland annat Eco Driving och utfasning av äldre tvåtaktsmotorer med förgasare.

Mer detaljerat schema hittar du på alltforsjon.se

Passa på att prata Egen säkerhetskontroll och Säker hamn, miljöfrågor rörande båtlivet och en massa annat intressant med oss i vår monter.  

Och självklart ska du ställa upp i våra tävlingar för att få chansen att vinna fina priser. Vad sägs om ett vattentätt mobilfodral? Då skyddar du din mobil från väta och vatten, så att du alltid kan vara kontaktbar eller kontakta någon när du är ute på sjön.

Vi ses på Allt för sjön!
Svenska Båtunionen


Vi använder cookies

För att ge dig en bättre upplevelse använder vi cookies. Du avgör själv vilka som får användas.