Följ med Integrationssegling i sommar

Publicerad: 2017-06-01

Här följer en hälsning från Simon Vinokur, initiativtagare till Integrationssegling, ett projekt som under hela 2017 ligger under Svenska Båtunionen.

 

”Den här sommaren kommer att bli fantastisk!

Medan det svenska båtlivet är på väg att vakna ur sitt vinteride jobbar vi i Sveriges integrationsbåtklubb allt vi kan för att kunna erbjuda dig och den där personen du inte vet finns mängder av möjligheter att lära känna varandra.

Det talas mycket om integration och segregation i media och inom politiken och det är många gånger svårt att veta hur, om eller vad man själv kan göra för att bidra till ett mer gemensamt samhälle.

Well, vi har lösningen! Eller nästan lösningen. Vi har åtminstone ett bra erbjudande: Följ med oss i sommar! Vi seglar, åker motorbåt och kajakar oss fram. Varje evenemang pågår under en helg.

Du vet tjuren Ferdinand? Att sitta ensam och lukta på blommorna må vara underbart, men att njuta av något man älskar tillsammans med andra är banne mig svårslaget!

I sommar kan du segla med oss 17-18 juni och 26-27 augusti. Vi åker motorbåt 22-23 juli och paddlar kajak 9-10 september. Anmäler dig gör du lättast på vår hemsida eller genom att maila till info@integrationssegling.se!

Hjärtligen,

Simon Vinokur,
Projektledare integrationsfrågor,
Integrationssegling & Svenska Båtunionen
Tel: 070-425 38 35

www.integrationssegling.se
www.facebook.se/integrationssegling

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter