rorstrandsbatklubb

Tävla om hemliga presenter – bidra med dina båtlivsbilder till SBU:s bildarkiv

Publicerad: 2017-08-21
Välkommen tillbaka från semester och båtliv! Hoppas att Du njutit av den något kalla sommaren och att Du förevigat båtsemestern med ett och annat foto.

Vi på SBU är också tillbaka och behöver bilder från båtsommaren till olika trycksaker och till våra hemsidor och sociala medier. Vi har särskilt stor brist på bra bilder från engagerande båtklubbsaktiviteter och alla sorters båtliv.

Nu behöver SBU Din hjälp!
Har Du några bilder från i somras (eller annan årstid) som skulle passa in på punkterna ovan?

Maila dem till lisa@batunionen.se tillsammans med fotografens namn. 10 bästa bilderna vinner hemliga priser som avslöjas här under ”Aktuellt” på hemsidan och SBU:s Facebooksida under början av oktober.

Anvisningar:
Vi önskar bilder på båtklubbskompisar eller familjer i hamn eller båt (med flytväst på), på mångfald i båtlivet, på unga människor och på unga och gamla människor som gör saker ihop, bilder från båtupptagning eller vårfixdagar där både kvinnor och män deltar, grillkvällar och femkamper vid klubben, barn som hjälper till…djur ombord och…ja överraska oss!

Samtliga bilder måste vara högupplösta och måste kunna användas fritt av SBU för SBU:s verksamhet och syften både internt och externt (tillsammans med fotografens namn).

Tack för Din hjälp, vi hoppas på många fina bilder och minnen till SBU:s bildarkiv.

Inspirationsfotona ovan är tagna av Rörstrands Båtklubb. Tack för dem!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter