Rabatt till ”Allt för sjön” för dig som är ansluten till SBU

Publicerad: 2018-01-25

Foto: Sami Pitkänen

Allt för sjön erbjuder SBU:s medlemmar en rabatt om 50 kr rabatt mån-tors. Rabatten erhålles på biljetter som köps online. Med rabatt kostar en entrébiljett 115 kr för en vuxen. Kampanjkod: SBU2018

Detta händer på Allt för sjön i år

Utökad seglingsdel. För första gången sedan 2014 har Allt för sjön en brygga med fler segelbåtar än på många år representerade med segelbåtar på plats är bland annat Hallberg Rassy, Najad, X-yachts och Arcona.

 Motorbåtsdelen. Hela A-hallsdelen är fullbokad så det kommer vara rekordmånga båtar på plats.

 Water Park – Sveriges största inomhusaktivitetsbassäng
Allt för sjön gör en storsatsning på vattensporter 2018 och skapar ett helt nytt område på mässan som heter Water Park. Med en stor bassäng 40 x 15 meter och 1 meters djup kommer besökarna att bjudas på uppvisningar, prova-på-aktiviteter och tävlingar med wakeboard, SUP, vindsurfing och jollar. Water Park får sin alldeles egen karaktär med beachinspirerade montrar, café, musik och storbildskärm. En självklar plats för alla vattensportsentusiaster med café och musik. Vi har två duktiga wakeboardåkare som är klara för en tävling som ska vara i bassängen under Allt för sjön. De är två ungdomar som går på wakeboardgymnasiet i Fagersta men de från Stockholm (Vaxholm resp Älvsjö). De heter Eira Jansson och Sandra Brlenic.

Classic Boat Show
Classic Boat Show är ett givet och efterfrågat inslag på Allt för sjön. I år presenteras en rad rariteter i trä och plast och några av de båtar som finns på plats i utställningen är bland annat Oxelö 30, Stimmaren, Fjord Dolphin 900, Pys, Coronet 21 och 24, Chris Craft, Nappare, Fjordling 17 och Runabout. I Classic Boat området finns det mycket mer än bara båtar att njuta av. Ångbåten fyller 100 år 2018 och Sveriges Ångbåtsförening har en utställning med ångbåtsmodeller. Ägarna till de utställda båtarna finns på plats och berättar om sina båtar och deras historia. I montrar i hallen finns bl.a. Svenska Fyrsällskapet, Föreningen S/S Blidösund, Museiföreningen Sveriges fritidsbåtar på plats.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter