För enskild båtklubbsmedlem

Välkommen till Svenska Båtunionen, båtklubbarnas paraplyorganisation

Svenska Båtunionen arbetar för att båtklubbslivet ska vara så roligt och enkelt som möjligt och att båtklubbsfunktionärer ska ha tillgång till rätt information med allt från ramstadgar till hur man har en säker hamn eller hur man bevarar en bra båtmiljö.

Är du en av våra ca 170 000 anslutna båtklubbsmedlemmar och har frågor kring detta så hör du av dig till din båtklubb som kan kontakta oss. Båtklubben har sedan kontakt med något av SBU:s båtförbund som driver båtklubbsfrågor för Svenska Båtunionen. Läs mer om vår organisation här

Har du frågor om hur du blir medlem i någon av våra båtklubbar hittar du kontaktuppgifter till de klubbar som ligger nära dig under menyn hitta båtklubb.

Är din båtklubb ansluten till oss men du inte får din medlemstidning kan det bero på att båtklubben har gamla adressuppgifter till dig. Be i så fall din båtklubb att uppdatera dina adressuppgifter. Läs mer här

Om du har en funktionärsroll i din båtklubb är du välkommen att kontakta båtklubbssupporten hos oss på: +46- 8-545 859 60.

Önskar du att din båtklubb blir medlem hos oss kan du läsa mer här.

Vi på Svenska Båtunionen önskar dig en trevlig dag och hoppas att du fått svar på dina frågor.