Hamnboken 1:2016

Beskrivning

Hamnboken är den kompletta guiden för er som ska bygga upp eller förvaltar en båtklubbshamn. Hamnboken behandlar hur man bygger upp och organiserar båtklubben och ger konkreta råd och anvisningar hur t.ex bryggor ska förtöjas eller hur varvsplanen ska planeras. Under vintern 2016 har Hamnboken kommit i en reviderad upplaga som digitaliserats för att vara lättåtkomlig och nedladdningsbar via Svenska Båtunionens hemsida. Den nya Hamnboken innehåller nya avsnitt om anläggning, drift och underhåll av spolplattor och har kompletterats med aktiva länkar till webbplatser som ger mer information.

Revisioner

Filnamn Datum Uppladdat av Beskrivning
Hamnhandboken version 1-2016.compressed.pdf 2017-09-24 11:57:17 lisa Hamnboken är den kompletta guiden för er som ska bygga upp eller förvaltar en båtklubbshamn. Hamnboken behandlar hur man bygger upp och organiserar båtklubben och ger konkreta råd och anvisningar hur t.ex bryggor ska förtöjas eller hur varvsplanen ska planeras. Under vintern 2016 har Hamnboken kommit i en reviderad upplaga som digitaliserats för att vara lättåtkomlig och nedladdningsbar via Svenska Båtunionens hemsida. Den nya Hamnboken innehåller nya avsnitt om anläggning, drift och underhåll av spolplattor och har kompletterats med aktiva länkar till webbplatser som ger mer information.
Hamnhandboken version 1-2016.compressed.pdf 2016-05-10 14:12:39 patlin Hamnboken är den kompletta guiden för er som ska bygga upp eller förvaltar en båtklubbshamn. Hamnboken behandlar hur man bygger upp och organsierar båtklubben och ger konkreta råd och anvisningar hur t.ex bryggor ska förtöjas eller hur varvsplanen ska planeras. Under vintern 2016 har Hamnboken kommit i en reviderad upplaga som digitaliserats för att vara lättåtkomlig och nedladdningsbar via Svenska Båtunionens hemsida. Den nya Hamnboken innehåller nya avsnitt om anläggning, drift och underhåll av spolplattor och har kompletterats med aktiva länkar till webbplatser som ger mer information Du som  är medlem i SBU kan ladda ner hamnboken här efter att du loggat in med ditt BAS-login.
Hamnhandboken version 1-2016.docx 2016-02-07 13:28:58 peter Hamnboken är den kompletta guiden för er som ska bygga upp eller förvaltar en båtklubbshamn. Hamnboken behandlar hur man bygger upp och organsierar båtklubben och ger konkreta råd och anvisningar hur t.ex bryggor ska förtöjas eller hur varvsplanen ska planeras. Under vintern 2016 har Hamnboken kommit i en reviderad upplaga som digitaliserats för att vara lättåtkomlig och nedladdningsbar via Svenska Båtunionens hemsida. Den nya Hamnboken innehåller nya avsnitt om anläggning, drift och underhåll av spolplattor och har kompletterats med aktiva länkar till webbplatser som ger mer information Du som  är medlem i SBU kan ladda ner hamnboken här efter att du loggat in med ditt BAS-login.
Hamnhandboken version 1-2016.pdf 2016-02-03 15:37:49 peter

Hamnboken är den kompletta guiden för er som ska bygga upp eller förvaltar en båtklubbshamn. Hamnboken behandlar hur man bygger upp och organsierar båtklubben och ger konkreta råd och anvisningar hur t.ex bryggor ska förtöjas eller hur varvsplanen ska planeras.

Under vintern 2016 har Hamnboken kommit i en reviderad upplaga som digitaliserats för att vara lättåtkomlig och nedladdningsbar via Svenska Båtunionens hemsida. Den nya Hamnboken innehåller nya avsnitt om anläggning, drift och underhåll av spolplattor och har kompletterats med aktiva länkar till webbplatser som ger mer information

Du som  är medlem i SBU kan ladda ner hamnboken här efter att du loggat in med ditt BAS-login.

Detaljer

Sep 28, 2017
Etiketter: